Kövess minket!
  
     

A kikapcsolódás eszköze

A kikapcsolódás eszköze
2014, június 5.

Az emberek a mindennapok rohanásában nagyon sok feszültséget halmoznak fel. Stresszes helyzetek alakulhatnak ki napközben, a munkahelyen, a családban, a baráti társaságban, életünk minden területén. Néha talán még ott is, ahol úgy sejtjük, minden rendben van, és ezek a szituációk egyre csak követelik a lelki békénket, és már az esténkénti passzív pihenés – tévézés, olvasás, alvás – sem segít, sokan másképp oldják meg a feszültség-levezetést.

Néhányuknak bizony a stroboszkóppal, villogó fénytechnikával és profi lemezjátszókkal, mélyládákkal felszerelt szórakozóhelyek adják meg a kellő ellazulást: amikor a hangfalak erejétől szó szerint érzik a zenét, és a barátaik társaságában nem is tudnak élvezetesebb esti programot elképzelni, mint az, hogy a tér is megszilárdul köztük a szinte tapintható zenétől.

A DJ-k az éjszaka mesterei, és a keverőpultok, melyek minden ilyen lazítani vágyó embernek megváltás kínálnak a dalok által; a zene és a lemezjátszók az ő „munkaeszközeik” a kikapcsolódásra!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyeblemezjatszok1
A lemezjátszók őséről

Már a középkorban szerették volna „csapdába csalni” a hangokat, hiszen már akkor is nagy álma volt az emberiségnek, hogy elénekelt...

Close